Яценюк розповів, хто повинен стати основою нової контрактної армії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк розповів, хто повинен стати основою нової контрактної армії

Казна та Політика
816
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що учасники антитерористичної операції (АТО) повинні стати основою нової контрактної армії. Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Урядовий кур’єр”.
“Учасники АТО повинні стати основою нової контрактної армії України. І ще однією з таких можливостей є Корпус оперативно-раптової дії – КОРД. Це спецназ української правоохоронної системи, який ставить за мету боротьбу з організованою злочинністю, швидке та оперативне реагування на будь-які прояви правопорушень і злочинів проти прав і свобод громадян “, – зазначив Яценюк.
Голова уряду переконаний, що на державі лежить відповідальність за повернення бійців АТО в мирне життя. “Упевнений, що відповідальність держави – забезпечити кожному, хто зі зброєю в руках захищав незалежність і територіальну цілісність України, гідне місце в мирному житті. Або це буде контрактна армія, або КОРД, або нова українська поліція”, – упевнений він.
“Звертаюся до всіх військовослужбовців, які повернулися з війни в мирне життя, переходити в контрактну армію і подавати заявки про вступ до нової української поліції”, – закликав прем’єр.
Нагадаємо, голова фракції БПП в парламенті Юрій Луценко вважає, що в Україні необхідно збільшити відсоток контрактної армії з 50 до 70 відсотків.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас