Кабмін сьогодні розгляне внесення змін до Податкового та Митного кодексів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін сьогодні розгляне внесення змін до Податкового та Митного кодексів

Казна та Політика
1030
Кабінет міністрів України сьогодні, 13 жовтня, в ході засідання членів уряду розгляне внесення змін до Податкового та Митного кодексів. Про це йдеться в порядку денному, опублікованому на сайті Кабміну.
Згідно порядку денному засідання уряду Кабмін розгляне зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування ПДВ операцій з ввезення на митну територію України товарів фізособами в ручній поклажі та/або у багажі, що супроводжується. Також на порядку денному значиться внесення змін до Митного кодексу щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення.
Крім того, члени уряду розглянуть проект постанови Кабміну про затвердження обсягів формування державного інтервенційного фонду у 2015/16 маркетинговому періоді та про затвердження фінансового плану державного підприємства “Морський торговельний порт “Южний” на 2015 р.
У Кабміні також сьогодні можуть схвалити план першочергових заходів з облаштування кордону уздовж берегової лінії і забезпечення охорони територіального моря України в межах Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.
Нагадаємо, Кабмін продовжив приватизацію держоб’єктів на 2016 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас