Кабмін затвердив чисельність правління "Української залізниці" в складі 6 чоловік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив чисельність правління "Української залізниці" в складі 6 чоловік

Казна та Політика
287
Кабінет міністрів України до теперішнього часу постановою №815 від 7 жовтня 2015 року затвердив чисельність правління створюваного ПАТ “Українська залізниця” у складі шести осіб, в їх числі – голова правління.
Текст документа оприлюднено на веб-сайті Кабміну.
Як повідомлялося з посиланням на Міністерство інфраструктури, до складу правління “Української залізниці” увійшли нинішній в.о. генерального директора “Укрзалізниці” Олександр Завгородній, директор з корпоративного управління і мотивації персоналу “Укрзалізниці” Оксана Марина, директор з інфраструктури “Укрзалізниці” Сергій Михальчук, директор з реформування, правової та майнової політиці “Укрзалізниці” Євген Кравцов. Після отримання дозволу на працевлаштування до складу правління увійде радник міністра інфраструктури з питань реформування залізничного транспорту Штефан Хофсаес.
У постанові №815 складу правління значиться саме в такому складі.
Міністерство раніше відзначало, що кожен з членів правління відповідатиме за ефективну роботу з конкретно визначеними напрямами: реформування та правове забезпечення, розвиток інфраструктури, комерційна робота, HR-політика.
Склад правління планується розширити, як тільки будуть відібрані інші кандидати. Відбір ще п’яти чоловік триває.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас