У Кабміні призначили нового голову "Укравтодору" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні призначили нового голову "Укравтодору"

Казна та Політика
467
Головою Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) призначено Андрія Батищева, який раніше обіймав посаду заступника голови правління Державної акціонерної компанії “Автомобільні дороги України”.
Таке рішення закріплене розпорядженням Кабінету міністрів України №1044-р від 7 жовтня 2015 року, оприлюдненими на урядовому веб-сайті.
Керівник “Укравтодору” Сергій Підгайний у вересні 2015 написав заяву про звільнення за власним бажанням. Своє рішення скласти повноваження він пояснив тим, що “втомився боротися з системою, а також байдужістю до проблем галузі, які потребують невідкладного вирішення і з осудом з боку громадськості за бездіяльність”.
Батищев був введений до складу правління ДАК “Автомобільні дороги України” в серпні 2015 року. Раніше він, зокрема, обіймав посаду віце-президента ТОВ “Інтелконсалтінг”.
“Укравтодор” у вересні поточного року оприлюднив наказ про ліквідацію ПАТ “Державна акціонерна компанія” Автомобільні дороги України “.
Згідно фінансовими показниками компанії за 2014 рік, у ДАК “Автомобільні дороги України” недостатньо активів для розрахунку за зобов’язаннями в цілому по компанії і відповідно відсутня сума, яка могла б залишитися після задоволення вимог кредиторів і виплачена акціонеру, яким є держава в особі “Укравтодору” .
Раніше уряд України прийняв рішення про ліквідацію ДАК.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас