Порошенко заявив про істотне зростання довіри українців до Збройнимх сил — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко заявив про істотне зростання довіри українців до Збройнимх сил

Казна та Політика
436
Президент України Петро Порошенко заявив про істотне зростання рівня довіри українців до Збройних сил держави
«Ніколи в історії України такого не було, чого ми досягли за цей рік, коли українській армії український народ довіряє на рівні церкви. Немає більш авторитетного органу в державі, якій би так довіряв український народ і, до речі, українське керівництво держави і український Президент», – сказав Порошенко на зустрічі з брали участь у АТО командирами середньої ланки ВСУ напередодні Дня захисника України.
Він додав, що «жодним чином не поділяє популістського критиканства на адресу українського генералітету і його внеску у створення ЗСУ та захист Вітчизни».
«Потрібно перестати шельмувати українську армію, особливо тим, хто пороха не нюхав, на фронті не був, відкупився або відгородився від нього «білим квитком» інваліда, а потім сидить зі сторінок Фейсбуку повчає, як воювати справжніх бойових героїв», – сказав Президент, додавши, що буде давати рішучу відсіч таким спробам.
За словами Порошенка, під час місцевих виборів здійснюються спроби дати оцінки політиці оборони держави.
«Всі вони на прапор піднімають спробу дати оцінку українським військовим. Я впевнений, що це політиканство потрібно зупинити і народ найближчим часом дасть гідну оцінку таким горе-шельмователям», – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас