Новий директор Twitter готує масштабні звільнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий директор Twitter готує масштабні звільнення

Фондовий ринок
331
Після призначення на посаду генерального директора Twitter Джек Дорсі намір першою справою оголосити про велике скорочення штату. Передбачається, що воно торкнеться, в основному, розробників.
Масштабне скорочення
Компанія Twitter планує провести масштабне скорочення штату, яке зачепить більшість підрозділів або навіть кожне з них, повідомляє Re / code з посиланням на кілька обізнаних джерел. Величина скорочення невідома.
Інженерний склад
За словами джерел, головним чином скорочення може торкнутися розробників та інших співробітників технічного плану. Зараз їх занадто багато, що позначається на ефективності роботи компанії, зазначили вони.
Критика
В останні роки Twitter часто критикували за роздутість і неповороткість. Станом на попередній квартал в компанії працювало близько 4,1 тис. співробітників, що більш ніж в два рази більше в порівнянні з II кварталом 2013 перед виходом на IPO. У цей же період користувача база Twitter зріс менше ніж на 50%. Частина цього зростання була обумовлена декількома придбаннями, зробленими за останні два роки.
Новий керівник
Минулого тижня правління Twitter оголосило про призначення одного із засновників компанії Джека Дорсі (Jack Dorsey) на посаду постійного генерального директора. До цього він кілька місяців займав крісло гендиректора в статусі тимчасового виконувача обов’язків. Дорсі багаторазово говорив за минулі місяці, що компанії необхідна концентрація. І в серпні 2015 він вніс зміни в роботу команди, що відповідає за розробку продуктів Twitter.
Дорсі – той керівник, який не боїться приймати сміливі і необхідні рішення, такі як масштабне скорочення штату. Порожній генеральний директор Дік Костоло (Dick Costolo) намагався уникати подібних рішень, тому користувався визнанням серед співробітників. Однак це і стало однією з причин складання його повноважень.
За матеріалами:
cnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас