Яценюк закликав країни G7 та ЄС до співпраці з Україною у сферах боротьби з корупцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк закликав країни G7 та ЄС до співпраці з Україною у сферах боротьби з корупцією

Казна та Політика
470
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав послів держав-членів “Великої сімки” (G7) і представників Європейського Союзу долучитися до співпраці з Україною у сферах боротьби з корупцією, реформи податкових та митних органів, децентралізації, і адміністративної реформи.
Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів України, А.Яценюк в ході зустрічі з послами підкреслив, що солідарність України, країн G7 і ЄС повинна зосереджуватися на конкретних проектах, результати яких “будуть відчутним прикладом успіху взаємодії як для українського суспільства, так і для всього спільноти вільного світу “.
“Ми запрошуємо партнерів до орієнтованого на результат взаємодії у сферах боротьби з корупцією, реформі податкових та митних органів, децентралізації, адміністративної реформи, розвитку нового покоління українських управлінців. Нинішні, вже наявні результати обнадіюють, що така співпраця буде грунтовно посилюватися, – сказав прем’єр- міністр України.
У свою чергу керівники дипломатичних місій відзначили прогрес у виконанні програми реформ уряду України, а також торкнулися питання, які вимагають постійної тісної взаємодії в рамках парламентської коаліції – від спільної боротьби з корупцією до формування державного бюджету на наступний рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас