Кредитори погодилися на обмін держборгу України, - Shearman & Sterling — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитори погодилися на обмін держборгу України, - Shearman & Sterling

Казна та Політика
1701
Тримачі українських євробондів з погашенням у 2015 році проголосують за пропозиції про обмін боргу України.
Про це йдеться в заяві, опублікованій юридичною фірмою Shearman & Sterling.
Йдеться про євробонди на суму $ 500 млн з погашенням 23 вересня і 600 млн євро з погашенням 13 жовтня 2015.
У вересні ці інвестори заявили, що вважатимуть умови реструктуризації українських суверенних облігацій несправедливими, якщо належні їм папери не будуть погашені в найкоротші терміни.
Київ тоді запропонував їм можливість обміняти старі зобов’язання на найбільш короткострокові нові облігації, які Україна планує випустити в ході реструктуризації боргу. Ці пропозиції будуть поставлені на голосування 14 жовтня.
“Наші клієнти повністю підтримують реструктуризацію боргу України за умови, що погашення облігацій 2 015 року буде відстрочено не більше ніж на чотири роки. Це умова задовольняє наших клієнтів і вони раді підтвердити, що вони голосуватимуть на користь реструктуризації”, – йдеться в заяві, яку компанія опублікувала від імені своїх клієнтів.
Нагадаємо, раніше найбільші утримувачі урядових євробондів погодилися списати 20% номінальної вартості зобов’язань, що становить $ 18 млрд, і обміняти кожен з випусків, що підлягає реструктуризації, на нові чотирирічні облігації зі ставкою купона 7,75% річних порівняно з середнім рівнем в 7,2% до реструктуризації .
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас