Збірку літаків ДП "Антонов" можуть налагодити в Казахстані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збірку літаків ДП "Антонов" можуть налагодити в Казахстані

Казна та Політика
317
Україна планує налагодити з Казахстаном співробітництво в галузі авіабудування, повідомив радник міністра економічного розвитку і торгівлі України Олег Яковенко.
“Мова йде про налагодження і створення на базі авіаційного технічного центру в Астані технічного обслуговування літаків «Ан», і, звичайно ж, стратегічні можливості існують в постачаннях готових літаків, таких як Ан-148, Ан-158 і в новій українській розробці – це Ан-178, літака, який був показаний на виставці Ле Бурже”, – сказав Яковенко на казахстансько-українському бізнес-форумі в Астані.
Крім того, “є можливості щодо безпосередньої збірки виробництва українських літаків в Республіці Казахстан”, повідомив Яковенко.
“Багато років ведуться переговори про створення виробництва літаків Ан-140, Ан-100 в РК. Я сподіваюся, що найближчим часом тут буде продовжено співпрацю”, – додав радник міністра. Він вважає, що Україна – одна з небагатьох країн світу, яка володіє повним циклом виробництва літаків – від проектування до випуску готової продукції, що свідчить про великі перспективи співпраці з Казахстаном.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас