До початку опалювального сезону очікується ще 1 млн субсідіантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До початку опалювального сезону очікується ще 1 млн субсідіантів

Казна та Політика
299
В Україні більше 10 млн громадян уже отримають субсидії на оплату комунальних послуг, ще 1 млн громадян почнуть отримувати субсидії найближчим часом, повідомив в ході засідання уряду прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
“Система надання субсидій рухається вперед. Люди побачили, що призначена субсидія компенсує витрати домогосподарств, – сказав Яценюк. – Починали ми торік з 450 тис. домогосподарств. Це 1,2 млн громадян. На сьогодні 3,3 млн домогосподарств отримали субсидію від держави. Це більше 10 млн громадян. І ми очікуємо, що до початку опалювального сезону ще 1 млн громадян зможуть отримати субсидію “.
При цьому глава уряду повідомив, що Кабмін готовий преміювати працівників соціальних служб та “Укрпошти”, що беруть участь в системі надання субсидій.
“І будь-які спроби зірвати програму субсидій і забрати у громадян кошти, приречені на поразку. У нас є 24,5 млрд грн, і ми й надалі будемо оформляти субсидії. А всі газові олігархи програють у війні проти громадян України”, – підкреслив Яценюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас