До ради директорів Apple обраний колишній фінансист Boeing — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До ради директорів Apple обраний колишній фінансист Boeing

Фондовий ринок
181
Джеймс А. Белл (James A. Bell), колишній фінансовий директор і корпоративний президент Boeing, який пропрацював у компанії 38 років, був обраний до ради директорів Apple.
Він стане єдиним афроамериканцем в раді директорів компанії. У 2005 році Белл тимчасово виконував обов’язки генерального директора виробника літаків. У 2012 році Джеймс А. Белл пішов у відставку. Зараз він є членом ради директорів JP Morgan Chase, Dow Chemical Company і CDW, а також піклувальником медичного центру Rush University Medical Center в Чикаго.
Джеймс закінчив Університет штату Каліфорнія в Лос-Анджелесі, де отримав ступінь бакалавра в області бухгалтерського обліку. «Я завзятий користувач продукції Apple і з величезною повагою ставлюся до здатності компанії до інновацій, – вказав Джеймс А. Белл у своїй заяві. – Я радий приєднатися до ради директорів Apple і сподіваюся, у міру сил, сприяти її подальшим успіхам ».
Белл прийшов на вакансію, що звільнилася після відходу Мікі Дрекслера (Mickey Drexler) в березні цього року. До складу директорів Apple входять дві жінки – гендиректор Андреа Юнг (Andrea Jung) і співзасновник BlackRock Сьюзан Вагнер (Susan Wagner). Крім того, до ради входять глава компанії Тім Кук (Tim Cook), колишній віце-президент США Альберт Гор (Al Gore), гендиректор Disney Роберт Айгер (Robert Iger), колишній гендиректор Genentech Артур Левінсон (Arthur Levinson), який виступає в якості голови , і Роналд Шугар (Ronald Sugar), колишній гендиректор Northrop Grumman.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас