Судді отримали право на службове житло в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Судді отримали право на службове житло в Україні

Казна та Політика
580
Уряд України включив суддів Конституційного, Верховного, Вищого спеціалізованого, а також апеляційного та місцевого судів в перелік категорій працівників, яким може бути надано службові житлові приміщення, тоді як раніше із зазначених судових інстанцій службове житло надавалося лише співробітникам, керівникам, заступникам структурних підрозділів, головним фахівцям секретаріату та раднику глави КСУ.
Відповідні зміни до постанови Кабінету міністрів №37 «Про службові жилі приміщення» від 4 лютого 1988 внесені урядовою постановою №767 від 2 вересня, текст якого оприлюднений на веб-сайті уряду.
Крім того, до переліку категорій осіб, яким може бути надано службові житлові приміщення включені потребують поліпшення житлових умов співробітники секретаріату і члени Вищої ради юстиції (ВРЮ).
Згідно з документами, поряд із зазначеними категоріями співробітників зберігається право на службове житло за співробітниками секретаріату та членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів, науковими консультантами та помічниками суддів, співробітниками апарату суддів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, а також Національної школи суддів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас