"АвтоКрАЗ" Жеваго виготовить комунальні машини для Дніпропетровська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" Жеваго виготовить комунальні машини для Дніпропетровська

Фондовий ринок
406
ПАТ “АвтоКрАЗ” виграв черговий тендер на поставку чотирьох вакуумних асенізаційних машин на базі автомобілів КрАЗ для комунального господарства Дніпропетровська.
Згідно прес-релізу “АвтоКрАЗ” в п’ятницю, тендерні пропозиції подавали ще шість учасників, які пропонували в якості бази для комунального автомобіля імпортне шасі.
“Вантажівки КрАЗ за технічними параметрами найбільш, у порівнянні з конкурентами, підходили під технічні умови тендеру. До того ж “АвтоКрАЗ” із задоволенням відзначає відкритість і прозорість конкурсу, а також перемогу в ньому вітчизняного виробника, як того вимагає проголошений урядом України курс на пріоритетність вітчизняного перед імпортним”, – наголошується в прес-релізі.
Спецавтомобілі базуватимуться на автомобільному шасі нового покоління КрАЗ-6511Н4 колісної формули 6х4. Шасі матиме компоновку “кабіна над двигуном”.
Комунальні машини призначені для механічного збору, перевезення та зливу рідких відходів, що не містять вибухових і горючих речовин. У складі спеціального обладнання – цистерна, насос з вакуумно-нагнітальною системою, прийомний лючок з всмоктуючим шлангом, пневматична та електрична системи.
В даний час завод приступив до виготовлення автомобілів-шасі під установку спецобладнання.
Згідно з інформацією на порталі держзакупівель, вартість укладеного 28 вересня договору на поставку автомобілів становить 9,595 млн грн, термін поставки – до кінця поточного року.
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України.
Компанія в січні-серпні випустила 843 автомобіля – на 15% більше, ніж за той же період 2014 року, їх продажі зросли на 8%, до 758 автомобілів.
“АвтоКрАЗ” входить до складу фінансово-промислової групи “Фінанси та Кредит” українського бізнесмена Костянтина Жеваго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас