Президент ЗАТ УАСК “АСКА” взяв участь у передачі “Гість в студії” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент ЗАТ УАСК “АСКА” взяв участь у передачі “Гість в студії”

167
10 липня о 7.20 годині ранку на ТРК “ЕРА” відбулася чергова передача “Гість в студії” за участю Президента ЗАТ УАСК “АСКА” Олександра Сосіса.
На цей раз йшлося про страхування подорожуючих осіб. Зокрема, глядачі почули кваліфіковану консультацію про те, чим обумовлені вимоги іноземних посольств до наших громадян щодо наявності страхового поліса, і яку допомогу можна отримати за цими страховими програмами. Крім того, глядачі довідались про процедуру оформлення страхових виплат, а також про існуючі програми страхового асистансу, зокрема, не тільки медичного, але й автомобільного.
Наша довідка: цикл передач “Гість в студії” в ранковому ефірі ТРК “Ера” за участю Президента ЗАТ УАСК “АСКА” виходить двічі на місяць, у другий та четвертий четвер місяця. Минулі передачі були присвячені проблемам необхідності страхування як фінансового інституту взагалі, а також певним питанням страхування особистого майна, автотранспорту та страхування життя.
ЗАТ УАСК “АСКА” є однією з найбільших вітчизняних страхових компаній України. За 1 квартал цього року було зібрано страхових платежів на суму 27 млн. грн., виплачено 4 млн. грн. Статутний фонд компанії складає понад 30 млн. грн. та буде найближчим часом збільшено на суму понад 10 млн. грн.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас