Нацбанк спростив умови щодо докапіталізації банків іноземними інвесторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк спростив умови щодо докапіталізації банків іноземними інвесторами

Кредит&Депозит
266
Національний банк України (НБУ – ред.) спростив умови щодо докапіталізації банків іноземними інвесторами, передає прес-служба НБУ.
“Постановою № 657 передбачена можливість для уповноважених банків у разі дострокового виконання зобов’язань за договорами кредиту/позики в іноземній валюті повертати іноземному інвестору кошти безпосередньо на його інвестиційний рахунок, відкритий у банку”, – зазначили в прес-службі.
В іноземній валюті повертати іноземному інвестору кошти безпосередньо на його інвестиційний рахунок, відкритий у банку буде дозволено у випадках подальшого використання.
“Це буде дозволено тільки у випадках подальшого використання цих коштів на збільшення капіталу банку”, – зазначила директор департаменту банківського нагляду НБУ Катерина Рожкова.
Раніше повідомлялося, 24 серпня в державній службі статистики повідомляли, що обсяг капітальних інвестицій в економіку України за січень-червні 2015 скоротився на 9,2% і становить 98 млрд 724 600 000 грн, в порівнянні з відповідним періодом 2014 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас