МАУ відкриє 22 представництва в Україні та за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ відкриє 22 представництва в Україні та за кордоном

Фондовий ринок
543
Наглядова рада авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України (МАУ, Київ), найбільшої авіакомпанії країни, прийняла рішення відкрити 22 представництва компанії в Україні та інших країнах.
Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКБФР), таке рішення прийнято 28 вересня 2015 р.
Представництва створюються з метою забезпечення регулярного виконання міжнародних рейсів, високого рівня обслуговування клієнтів МАУ, в тому числі фінансової ефективності рейсів, безпеки польотів, збільшення комерційного навантаження і валютних надходжень; проведення маркетингових досліджень на міжнародному ринку перевезень; організації та проведення комерційної та рекламної діяльності МАУ на території іншої країни.
Крім того, відкриття представництв також проводиться з метою створення умов і розвитку продажів авіаційних перевезень МАУ на території інших країн із залученням усіх можливих джерел продажів; максимізації отримання прибутку з метою покриття власних витрат, експлуатаційних витрат та перерахування коштів в Україну.
Так, компанія відкриє представництва в аеропортах Одеси, Львова, Дніпропетровська, в Харкові, в аеропортах Барселони, Парижа (Шарль-де-Голль), Відня, Нью-Йорка (аеропорт ім.Д.Ф.Кеннеді), а також в Цюріху, Москві, Кролі (Західний Суссекс, Великобританія), Берліні, Тбілісі, Дігеме (Бельгія), Амстердамі, Баку, Ташкенті, Римі, Варшаві, Пекіні, Тель-Авіві, Єревані.
МАУ заснована в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт – ДМА “Бориспіль”. Флот МАУ складається з 31 літака: 27 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.
За даними НКЦПФР кіпрська компанія “Онтобет промоушінз лімітед” володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ “Кепітел інвестмент проджект” (Київ).
“Кепітел інвестмент проджект” належало ТОВ “Інвестмент Проджектс менеджмент”, власником якого у свою чергу з червня 2012 року є “Онтобет промоушінз лімітед”.
Нещодавно також стало відомо, що одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас