Шкідливі поради для покупців інтернет-магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шкідливі поради для покупців інтернет-магазинів

Особисті фінанси
1107
Інтернет-магазини вже зробили життя мільйонів людей в усьому світі зручнішим. Підприємці не зупиняються на досягнутому і постійно знаходяться в пошуку нових рішень для модернізації своїх торгових майданчиків. Тим не менш, багато ресурсів досі не відповідають високим вимогам сучасного онлайн-покупця.
Щоб орієнтуватися у величезній кількості торгових майданчиків, онлайн-покупцеві необов’язково слідувати всім порадам більш досвідчених колег. У цій добірці представлені рекомендації, якими краще нехтувати.
Шкідлива порада №1: Шукайте відгуки про компанію в соцмережах
Найчастіше користувачі заходять в соцмережі заради спілкування. Більшість клієнтів не схильні писати позитивні рекомендації в Facebook. Тому є ризик, що позитивні відгуки про компанію в соціальній мережі були написані в рекламних цілях.
Відгуки на торгових майданчиках зазвичай проходять процес модерації, що дозволяє видалити рекламні повідомлення.
Шкідлива порада №2: Довіряйте рекомендованим веб-сайтам
Перевіряйте кожен веб-сайт, на якому збираєтеся зробити покупку, самостійно. Тому, що деякі клієнти розбираються в безпеці інтернет-ресурсу, які вони радять іншим користувачам.
Шкідлива порада №3: Порівнюйте ціни на різних майданчиках
Найчастіше різниця в ціні несуттєва і не варто витрачених зусиль на пошук дешевого інтернет-магазину. Більше того, найнижчі ціни найчастіше пропонують шахраї.
Краще купувати товар на перевірених сайтах.
Шкідлива порада № 4: Використовуйте безпечний браузер
Поки в світі не існує абсолютно безпечного браузера. Деякі системи можуть викликати більше довіри, в порівнянні з іншими, проте щоразу вводячи дані платіжної карти при покупці, потрібно переконатися, що ви перебуваєте на безпечній ресурсі. Про це свідчить зелений символ замку в URL-рядку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас