Один з найбільших світових виробників зброї купить Sikorsky Aircraft за $ 9 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших світових виробників зброї купить Sikorsky Aircraft за $ 9 млрд

Фондовий ринок
705
Найбільший американський і один з найбільших світових виробників зброї Lockheed Martin купує Sikorsky Aircraft, який виробляє вертольоти, за 9 млрд дол.
Операцію з купівлі вже схвалили американські регулятори. Відзначається, що після схвалення компанія зможе закрити угоду до кінця поточного року, як і передбачалося раніше. Операцію також треба затвердити в Євросоюзі, Китаї і в інших країнах, де компанії реалізують свої бізнес-інтереси.
Також наголошується, що це придбання зменшить навантаження на програму продажів винищувачів п’ятого покоління F-35, від якого зараз відмовляються багато країн, які раніше заявили про намір купити винищувачі. У свою чергу, Lockheed Martin зможе продавати вертольоти UH-60 Black Hawk, на які є надійний попит на світовому ринку.
Lockheed Martin Corporation – американська компанія, що спеціалізується в області авіабудування, авіакосмічної техніки, суднобудування, автоматизації поштових служб і логістики аеропорту. На заводах компанії працює 130 тис. осіб, валовий дохід в минулому році склав 45 млрд дол.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас