Bayer змінить структуру, сфокусується на медико-біологічному бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bayer змінить структуру, сфокусується на медико-біологічному бізнесі

Фондовий ринок
353
Німецький хіміко-фармацевтичний концерн Bayer AG продовжує реалізовувати стратегію, спрямовану на розвиток медико-біологічного напрямку бізнесу, і змінює свою організаційну структуру.
Наглядова рада Bayer прийняв рішення, що з 1 січня 2016 року, бізнес компанії буде перебувати під управлінням трьох підрозділів: Pharmaceuticals (фармацевтичний підрозділ), Consumer Health (підрозділ безрецептурних продуктів) і Crop Science (підрозділ захисту рослин), повідомляється в прес-релізі концерну.
В рамках реорганізації підрозділ Bayer HealthCare буде розформовано. Напрям “Радіологія” увійде до складу підрозділу Pharmaceuticals. Підрозділ Consumer Health буде працювати в області безрецептурних препаратів, продовживши діяльність Bayer Consumer Care. Субконцерн Bayer CropScience буде перетворений в підрозділ Сrop Science. Відділ захисту здоров’я тварин (Animal Health) буде підпорядковуватися безпосередньо Ліаму Кондону (глава підрозділу Crop Science) і функціонувати в якості окремого бізнес-напрямку.
З початку наступного року правління Bayer включатиме вісім членів, яких очолює голова Марейна Деккерс. Склад правління буде розширений за рахунок включення директорів трьох підрозділів Дітера Вайнанда (Pharmaceuticals), Еріки Манн (Consumer Health) і Л.Кондона.
Сервісна компанія Bayer Business Services, що забезпечує підтримку в області інформаційних технологій і надає комплект послуг для ведення бізнесу, залишиться окремою юридичною особою, розраховуючи на її подальше розширення.
У майбутньому компанія зробить акцент виключно на корпоративному бренд і продуктах, що мають торгові марки концерну Bayer. Підрозділи не володітимуть окремою брендовою ідентифікацією.
“Нова організаційна структура повинна сприяти реалізації стратегії Bayer, спрямованої на зміцнення лідерських позицій серед компаній, що працюють в медико-біологічному напрямку”, – зазначив голова правління Bayer Марейн Деккерс.
Незважаючи на зміну структури, очікується, що число робочих місць в найближчі роки залишиться колишнім як по всьому світу, так і в Німеччині, наголошується в повідомленні концерну.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас