BlaBlaCar став одним з п'яти найдорожчих стартапів Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaCar став одним з п'яти найдорожчих стартапів Європи

Фондовий ринок
1372
Капіталізація сервісу спільних поїздок BlaBlaCar виросла до 1,4 млрд доларів (1,6 млрд доларів) після залучення 200 млн в ході останнього раунду фінансування.
Про це повідомляють The Financial Times джерела, знайомі з питанням.
Таким чином, зазначає The Telegraph, проект увійшов до п’ятірки найдорожчих стартапів Європи, поряд з музичним сервісом Spotify і сервісом доставки їжі Delivery Hero.
Компанії вдалося залучити інвестиції від американських компаній Insight Venture Partners і Lead Edge Capital, а також від базується в Стокгольмі Vostok New Ventures.
За даними джерел, нові інвестори оцінили BlaBlaCar в 1,4 млрд доларів. Це означає, що компанія увійшла до числа так званих unicorns – технологічних стартапів, чия капіталізація перевищила 1 млрд доларів, відзначає FT.
Французький сервіс BlaBlaCar працює в 19 країнах, його послугами користуються близько 20 млн осіб.
Через сайт або мобільний додаток BlaBlaCar мандрівники можуть знайти водія, який їде в потрібному їм напрямку, а водії – попутників.
За словами представника сервісу Сергія Авакян-Ржевського, поїздка з попутником BlaBlaCar в середньому на 30-40% дешевше від вартості квитка на автобус на аналогічну відстань.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас