Японці побудують фабрику у Львівській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці побудують фабрику у Львівській області

Фондовий ринок
1454
Японська компанія Fujikura відкриє фабрику з виробництва компонентів для автомобілів в Яворівському районі Львівської області.
Перший етап передбачає інвестиції в розмірі 6 млн євро і створення близько 300 нових робочих місць, повідомляється на сайті Мінекономрозвитку.
Виробництво почнеться на території площею 11 600 кв.м. Протягом наступних трьох років підприємство повинно розширитися і працевлаштувати понад 3000 чоловік.
“Ми очікуємо, що під кінець 2016 року товарообіг підприємства складе до 40 млн євро, а в 2017 – до 70 млн євро. Якщо ж бізнес буде добре розвиватися, ми розширимо наші виробничі потужності, – повідомив Ічіро Камада, виконавчий директор Fujikura Automotive Europe, на зустрічі з міністром економічного розвитку Айваросом Абромавічусом.
У повідомленні МЕРТ наголошується, що Fujikura досліджувала інвестиційні можливості різних країн, але зупинила свій вибір на Україні завдяки наявності кваліфікованих кадрів, вигідному розташуванню і сприятливому інвестиційному клімату.
Fujikura – всесвітньо відомий виробник електроустаткування, телекомунікаційних систем і автомобільних компонентів. Компанія була заснована в 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації. Fujikura має свої представництва в таких країнах, як США, Сінгапур, Великобританія, Румунія та Індія, а штат компанії налічує більше 50 000 співробітників по всьому світу.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас