Співвласник кондитерки "АВК" купив у росіян 72% банку "Траст" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник кондитерки "АВК" купив у росіян 72% банку "Траст"

Фондовий ринок
935
Співвласник кондитерської фабрики “АВК” (Дніпропетровськ) Володимир Авраменко купив 72% акцій банку “Траст” (Київ), що входить до групи невеликих.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.
“Рішення купити банк зріло протягом семи років активної роботи на нацринку фінпослуг. Після вивчення пропозицій та консультацій з експертами я зупинив свій вибір на банку “Траст”. Це невеликий, але фінансово здоровий і реально працюючий банк, що є відмінним майданчиком для реалізації наших ідей з побудови в Україні дійсно інноваційного і при цьому успішного банку”, – заявив Володимир Авраменко.
В даний час керівництво банку завершує формування стратегії діяльності на короткострокову і середньострокову перспективу при активній участі представників акціонера.
Як повідомив голова правління банку Сорін Маерян, одним з ключових напрямків у рамках нової стратегії, як і раніше, є розвиток роздрібного бізнесу з акцентом на дистанційне обслуговування та впровадження інноваційних і зручних карткових продуктів.
“Одночасно ми вже приступили до запуску напрямки корпоративного бізнесу, у рамках якого Банк буде здійснювати комплексне обслуговування клієнтів – юридичних осіб”, – зазначив він.
В даний час банк реалізує ряд партнерських програм з системою електронних платежів EasyPay, власником якої є Авраменко.
Банк “Траст” на початок року належав 3 громадян Росії: Ілля Юров володів 44% банку, Микола Фетисов і Сергій Бєляєв – по 28%.
Ці фізичні особи в Росії володіють фінансовим холдингом “Траст”.
За даними НБУ, на 1 липня за розміром активів банк займав 90-е місце (563, 5 млн гривень) серед 127 діючих банків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас