HP вийшла в лідери на ринку хмарних інфраструктур — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP вийшла в лідери на ринку хмарних інфраструктур

Фондовий ринок
383
Корпорація HP вийшла в лідери на швидко зростаючому ринку рішень для розгортання та підтримання хмарної інфраструктури, свідчать дані аналітиків Synergy Research Group.
За їхніми підрахунками, у другому кварталі 2015 року продажі обладнання та програмного забезпечення, призначених для запуску публічних і приватних хмарних сервісів, досягли $16 млрд, що на 25% більше, ніж роком раніше.
У цьому обсязі частка HP склала 13% проти 12,5% у багаторічного лідера Cisco Systems. Слідом за цими компаніями йдуть Microsoft, Dell, IBM, EMC, VMware, Lenovo і Oracle.
Вихід HP на перше місце серед виробників хмарних інфраструктур експерти пов’язують з домінуванням американського вендора на ринку серверів і сильними продажами дискових сховищ. Cisco раніше утримує пальму першості за обсягом реалізації мережевого обладнання, а також швидко зміцнює позиції в серверній галузі. Microsoft замикає трійку лідерів завдяки успіхам на ринках серверних операційних систем віртуалізації.
Сервери, програмні платформи, системи зберігання даних та мережеве обладнання становлять 89% глобального ринку хмарної інфраструктури, який також включає рішення віртуалізації, хмарної безпеки і управління.
За розміром продажів апаратного і програмного забезпечення для публічних хмар лідирує Cisco, в той час як HP немає рівних у сегменті приватних хмарних інфраструктур.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас