Аваков звинувачує "Свободу" у вибухах під Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков звинувачує "Свободу" у вибухах під Радою

Казна та Політика
2014
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання 30 осіб у зв’язку з вибухом під Верховною Радою.
“Гранатометник спійманий – у нього вилучені гранати в тому числі граната максимальної поразки ф1”, – написав міністр в Facebook.
“Це результат кинутих декількох вибухових пристроїв з боку людей у футболках партії “Свободи”, що влаштували бійку з Нацгвардією під ВР”, – считате Аваков.
“Я прошу у суспільства повної підтримки максимально жорсткого покарання влаштували цей морок у центрі столиці! Якщо ми всі разом не відреагуємо – країна буде занурюватися в хаос, під диктовку з гранатами. Всьому є грань – грань суперечок і грань дискусій .. Але кидати гранати за своїми гвардійцям, що прийшов з фронту – це не політика – це антиукраїнська війна нагадав, як би вони себе не називали! “, – пише міністр.
Також Аваков підтвердив смерть солдата Нацгвардії.
У той же час, ВО «Свобода» заявляє, що відповідальність за події біля стін Верховної Ради несе чинна влада. Об’єднання вимагає відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і закликає представників парламентської коаліції не голосувати у другому читанні за пропонований проект змін до Конституції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас