БПП повідомив, з яких коштів Порошенко профінансував виборчі кампанії 2014 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БПП повідомив, з яких коштів Порошенко профінансував виборчі кампанії 2014 року

Казна та Політика
586
У партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” спростовують публікації ЗМІ про фінансування виборчих кампаній президента України Петра Порошенка і заявляють, що все фінансування здійснено з його власних коштів.
“Петро Порошенко з власних коштів профінансував свою виборчу кампанію як кандидата в президенти України, а також виборчу кампанію партії “Солідарність” – Блок Петра Порошенка” в 2014 році. Це підтверджується відповідною фінансовою звітністю за підсумками виборчих кампаній, а також деклараціями про доходи Петра Порошенка як фізичної особи за 2014 і попередні роки “, – повідомляється в поширеному в п’ятницю заяві партії.
У заяві також зазначено, що сума доходів після сплати всіх податків є достатньою для фінансування власної виборчої кампанії та незалежності від зовнішніх джерел фінансування.
Прес-служба партії зробила цей коментар, враховуючи недостовірні заяви та публікації про фінансування виборчих кампаній П.Порошенка і партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, які останнім часом з’явилися в ЗМІ.
Як відомо, у травні 2014 року в Україні пройшли президентські вибори, а в жовтні – парламентські.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас