Експерт: Ремонт доріг у Києві - піар перед виборами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Ремонт доріг у Києві - піар перед виборами

Казна та Політика
455
Контролювати ремонт доріг не можуть ті ж особи, які його виконують, адже це викликає сумніви в об’єктивності контролю.
У цьому контексті популістські рішення столичної влади аж ніяк не сприяють вирішенню проблеми неякісних доріг, вважає один з лідерів громадського руху “Рух за реформи” Максим Співаков.
“У цивілізованих країнах зазвичай контролем якості займаються незацікавлені приватні або державні компанії. Коли інспекцію проводять ті ж, хто проводить ремонт, то у багатьох громадян можуть з’явитися сумніви в її об’єктивності. Тим більше, що всі прекрасно бачать, як новий асфальт в столиці вже через рік знову зяє свіжими дірками і вибоїнами. Популістські рішення столичної влади ніяк не допоможуть впоратися з проблемою, це просто показові виступи перед прийдешніми виборами. Для того, щоб столиця отримала якісні дороги необхідно залучати західні компанії, які вже показали свій професіоналізм і якість на міжнародних ринках . У нас же ремонт доріг – замкнутий цикл. Ремонтують так, щоб найближчим часом доводилося знову ремонтувати “, – пояснює один з лідерів громадського руху” Рух за реформи “Максим Співаков.
Нагадаємо, столичні чиновники відрапортували, що нещодавно проінспектували ремонт доріг і залишилися задоволені якістю асфальту.
Відділ технічного контролю “Київавтодору” та представники КП “Благоустрій” за допомогою лабораторного експрес-обладнання досліджували кілька тільки відремонтовану ділянку дороги. Комісія залишилася задоволена дослідженнями і констатувала повну відповідність виконаних робіт проектній документації та нормативним вимогам.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас