Яценюк анонсує кадрові зміни в керівництві митниці, говорить занадто багато скарг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк анонсує кадрові зміни в керівництві митниці, говорить занадто багато скарг

Казна та Політика
281
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк анонсує кадрові зміни в керівництві митниці через численні скарг.
“Ми після сьогоднішнього засідання ухвалимо відповідне рішення по керівництву української митниці”, – сказав прем’єр на розширеному засіданні Кабміну за участю голів областей в Києві в середу
Питання про митницю на засіданні Кабміну підняв губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі.
За його словами, після того як був анонсований проект будівництва дороги Одеса-Рені за рахунок додаткових надходжень від роботи митниці, керівництвом митниці було прийнято низку рішень, спрямованих на зниження надходжень від роботи митниці в Одеській області. Зокрема, з Одеси було виведена енергетична митниця і на 20% був підвищений план по доходах від роботи митниці.
М.Саакашвілі вважає, що це було зроблено в ручному режимі і призвело до того, що оформлення вантажів пішло з Одеси в інші регіони.
Міністр фінансів Наталія Яресько сказала, що закон, який дозволить фінансувати будівництво дороги за рахунок збільшених надходжень від роботи митниці в Одеській області ще не діє, а збільшені плани зі збору надходжень отримали всі митниці.
Вона висловила готовність обговорити з М.Саакашвілі проблеми в Одеській митниці.
Після цього А.Яценюк звернувся до губернаторів і попросив підняти руку тих, хто задоволений роботою митниці у своєму регіоні – руку не підняв ніхто.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас