Бюджетна комісія рекомендує Київраді збільшити зарплати бюджетників з вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджетна комісія рекомендує Київраді збільшити зарплати бюджетників з вересня

Казна та Політика
344
Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку рекомендує Київраді збільшити заробітну плату для лікарів, вчителів та інших працівників бюджетної сфери столиці.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради з посиланням на голову бюджетної комісії, співголови фракції “УДАР-Солідарність” Андрія Страннікова.
“За результатами роботи за 7 місяців дохідна частина міського бюджету перевиконана на 1,6 млрд гривень порівняно із запланованими показниками. Саме це дозволило направити 337 млн ​​гривень на збільшення фонду оплати праці в бюджетній сфері міста”, – сказано в повідомленні.
Крім того, за словами Страннікова, тенденції надходжень до бюджету дають підстави розраховувати, що підвищення зарплат бюджетників будуть відбуватися щоквартально.
За даними Департаменту фінансів Київської міської державної адміністрації, перевиконання бюджету відбулося в основному за рахунок великих надходжень від податку на доходи фізичних осіб, податку на прибуток підприємств, акцизного та єдиного податків.
Як повідомляло агентство, Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко ініціює додаткове виділення 336, 9 млн гривень до фонду оплати праці для збільшення заробітної плати співробітникам бюджетних установ з вересня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас