Фабрика Порошенка у Росії судиться за бренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фабрика Порошенка у Росії судиться за бренд

Фондовий ринок
1752
Кондитерська корпорація Roshen зажадала в Суді з інтелектуальних прав достроково припинити правову охорону в Росії товарного знака “Ванільне небо”/Vanilla Sky, зареєстрованого ВАТ “Новосибірський холодокомбінат”.
Про це йдеться на сайті суду.
Позивач просить зняти реєстрацію для частини товарів 30-го класу Міжнародної класифікації товарів і послуг, до якого входять, в тому числі, кава, чай, цукор, рис, хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, морозиво.
На думку Roshen, відповідач не використовує належний йому бренд протягом трьох або більше років.
СІП в четвер відклав основні слухання у справі на 20 жовтня, причини перенесення розгляду поки не відомі. Раніше представник Новосибірського холодокомбінату заявляв у суді про можливість вирішення спору мирним шляхом.
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську, Кременчуцьку і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод, Липецьку фабрику “Рошен” і Клайпедську кондитерську фабрику.
Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати “Рошен”. Організацією продажу корпорації займається інвестиційна компанія Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою “Інвестиційний капітал Україна”.
У Новосибірську під оспорюваним брендом проводиться пломбір у відерцях, який випускає ТОВ “Поляріс-експорт” (виробник морозива), зареєстроване за тією ж адресою, що і ВАТ “Новосибірський холодокомбінат”.
За даними на сайті холодокомбінату, компанія є одним з найбільших логістичних центрів за Уралом з обробки, зберігання та реалізації продуктів харчування.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас