Samsung скоротила виплати голові мобільного бізнесу в 7 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung скоротила виплати голові мобільного бізнесу в 7 разів

Фондовий ринок
471
Фінансовий регрес, в який потрапила Samsung Electronics, змушує корпорацію економити на зарплатах топ-менеджерів.
Про це повідомляє видання Yonhap з посиланням на дані сайту Chaebul.com, що відслідковує фінансові показники південнокорейських концернів.
У першій половині 2015 глава підрозділу IT і мобільних комунікацій (Samsung IT & Mobile Communications) Cин Чон Кен (Shin Jong-Kyun, більш відомий як Джей Кей Шин / JK Shin; див. Фото нижче) заробив 1,64 млрд вон (близько $ 1,40 млн), що майже в сім разів менше, ніж роком раніше.
Найбільш високооплачуваним керівником став глава напівпровідникового підрозділу Samsung Квон О-Хьюн (Kwon Oh-Hyun), чий піврічний дохід у компанії склав 2,95 млрд вон ($ 2,5 млн), проте в січні-червні 2014 цей фінансовий показник дорівнював 5, 4 млрд вон ($ 4,6 млн).
Юн Бу-Кюн (Yoon Boo-Keun), що очолює в Samsung підрозділ з випуску споживчої електроніки, отримав від свого роботодавця 1,65 млрд вон ($ 1,4 млн) за перше півріччя 2015 року, що на 43% менше заробітку річної давнини.
Зниження зарплат топ-менеджерам Samsung є наслідком поганих фінансових результатів, демонстрованих компанією. Так, у другій чверті 2015 південнокорейський гігант зафіксував 8-відсоткове скорочення чистого прибутку через слабкі продажів флагманських смартфонів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас