Нардеп назвав переваги законопроекту про банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардеп назвав переваги законопроекту про банкрутство

Кредит&Депозит
1043
Народний депутат Сергій Алексеєв від УДАРу назвав законопроект про банкрутство альтернативою закону про реструктуризацію валютних кредитів.
Про це нардеп Алексєєв пише на своїй сторінці в Facebook.
“На відміну від закону №1558, законопроект №2353а зберігає здоровий баланс інтересів кредитора і боржника. У нашому законопроекті борги списуються тільки з сумлінного позичальника. Ця людина не здатна розрахуватися з боргами в силу життєвих труднощів. Крім того в нашому законі передбачені “запобіжники” , які не дозволять недобросовісним боржникам уникнути повернення кредитів”, – заявив він.
Серед інших переваг законопроекту “Про реструктуризацію боргів фізичної особи та визнання її банкрутом”, Сергій Алексєєв називає орієнтацію не тільки на валютних, а й на гривневих боржників, а також створення легального юридичного механізму для списання боргу.
Як повідомлялося раніше, більшість експертів критично оцінили прийнятий Верховною Радою закон №1558 про реструктуризацію валютних кредитів, назвавши його популістським і навіть загрозливим знищити банківську систему України.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас