Не тільки ЄС: Абромавічус заявив про декілька ЗВТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не тільки ЄС: Абромавічус заявив про декілька ЗВТ

Казна та Політика
513
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України розраховує відкрити не менше 26 торгових представництв України за кордоном. Активно ведеться робота з формування зон вільної торгівлі з Канадою та Ізраїлем.
Про це заявив глава відомства Айварас Абромавічус під час засідання Кабміну.
“До кінця цього року розраховуємо відкрити шість представництв, у наступному році – до 20 представництв”, – сказав міністр економіки.
Абромавічус також зазначив, що в середині вересня відбудеться візит делегації міністерства в Іран. “Я їду 14-16 вересня, швидше за все, з міністром сільського господарства і з великою групою підприємців і промисловців для того, щоб налагоджувати співпрацю з цією країною. Після зняття, як ми сподіваємося, санкцій США, там відкриваються великі можливості. Минулого тижня ми проговорили з послом напрями співпраці, в основному це стосується промислових підприємств щодо метробудування, іншого машинобудування “, – зазначив голова МЕРТ.
Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко вчора заявив про практично вирішене питання щодо імплементації ЗВТ з Євросоюзом з 1 січня 2016 року.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас