Буковель готується приймати авіапасажирів з Відня і Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Буковель готується приймати авіапасажирів з Відня і Києва

Фондовий ринок
2238
З початку зимового розкладу, 25 жовтня, МАУ і «Дніпроавіа» запускають нові рейси з Івано-Франківська. МАУ полетить до Києва, «Дніпроавіа» – до Відня.
Зараз напрямок Київ-Івано-Франківськ експлуатується МАУ за код-шерінгову угоду з «Дніпроавіа», які літають на Embraer-145. Але вже 25 жовтня МАУ запустить власні рейси на Boeing-737 і Embraer-190 з двома класами обслуговування (бізнес і економічним), і обіцяє наростити частоту до семи разів на тиждень.
Виліт з Борисполя буде здійснюватися о 19:35, приліт в Івано-Франківськ – о 20:55, зворотний рейс з Івано-Франківська о 07:00, приліт до Києва о 8:15.
«Планована ціна квитка в один кінець від 1180 грн, в обидва – від 2403 грн. Можливо, ціни далі знизять – будемо дивитися по наповнюваності рейсів», – повідомила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.
Як повідомив комерційний гендиректор «Дніпроавіа» Сергій Посилаєв, на напрямку Київ-Івано-Франківськ влітку компанія здійснює дві частоти на тиждень: по понеділках і неділях, а в зимовому розкладі планувала збільшити до семи. Зазвичай «Дніпроавіа» нарощують частоту всіх Буковельських рейсів напередодні Нового року.
«Випадає сніг, збільшується число туристів», – пояснив Посилаєв.
Розклад дещо відрізняється від МАУ, однак рейс зі столиці теж вечірній: виліт о 20:50, приліт в Івано-Франківськ о 22:15, а Буковельський ранковий: виліт в 7:15, повернення в 8:35.
Переносити виліт з Борисполя в Жуляни («Дніпроавіа» використовує для своїх рейсів обидва київські аеропорти) в компанії не вважають економічно доцільним.
«Ми збираємо на ці рейси трансферних пасажирів, одного київського потоку влітку не вистачає для окупності», – пояснив Посилаєв.
Зараз доступні квитки за ціною від 4 тис.грн. в один кінець.
Цієї осені «Дніпроавіа» запустить також австрійський рейс між Віднем і Івано-Франківськом.
«Запускаємо з листопада, зараз тривають переговори із замовником рейсу, Буковелем, про вартість квитків. Але вже визначені дні – понеділок і п’ятницю. Продаж буде відкрито на початку осені. У піковий сезон частоту будемо нарощувати, якщо побачимо необхідний попит», – розповів Сергій Посилаєв.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас