Київські зупинки громадського транспорту оснастять Wi-Fi і зарядками для телефонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські зупинки громадського транспорту оснастять Wi-Fi і зарядками для телефонів

Казна та Політика
568
Сьогодні в Києві налічується 2512 зупинок громадського транспорту. Для того, щоб привести їх до європейських стандартів, столична влада вирішила взятися за масштабну реконструкцію.
Так, вже до початку нового 2016 року планують реконструювати як мінімум половину зупинок, оснастивши їх Wi-Fi і зарядками для телефонів.
«Зараз ще йде обговорення варіанти зупинки, протягом тижня макет буде представлений громадськості. Після чого почнеться етап обговорення. Жителі міста зможуть висловити свої побажання чи зауваження. Щодо термінів, то до кінця року більше половини існуючих зупинок повинні бути замінені на зупинки нового зразка», – повідомили в прес-службі КМДА.
На першому етапі планують зробити нові зупинки з міцних антивандальних матеріалів. Важлива умова – вільна від стихійної торгівлі 20-метрова зона. На другому етапі зупинки оснастять Wi-Fi, а також пристроями для зарядки телефонів.
За попередніми підрахунками, реконструкція половини всіх зупинок Києва обійдеться як мінімум в $30 млн. Саме тому на даний момент у КМДА активно підшукують підходящого інвестора.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас