Куди поїхати на День незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди поїхати на День незалежності

Особисті фінанси
1714
Через тиждень ми зможемо насолодитись подовженим уїк-ендом. Завдяки святкуванню Дня незалежності Україна буде відпочивати три дні поспіль – з 22 по 24 серпня. РБК-Україна розглянуло варіанти короткого відпочинку в країні і за кордоном.
В Україні
Поки що в базах пропозицій вітчизняних туристичних компаній досить широкий вибір турів на День незалежності.
Карпати
Куди поїхати на День незалежності
Можна поїхати в тур “Файні Карпати”. Виїзд автобусом увечері в п’ятницю, 21 серпня, з Києва. Повернення – орієнтовно о 6:00, 25 серпня.
За цей час туристи відвідають Ясена, Драгоброт, Яблунецький перевал, Буковель, Ворохту, Яремче.
За тур, який включає проживання дві ночі в місцевих готелях або приватних садибах, туркомпанія просить 1,3 тис. грн з людини.
Львів
Куди поїхати на День незалежності
У Львів з Києва організовується багато турів.
Одна з турфірм пропонує за 1,7 тис. грн з людини поїхати до Львова автобусом. Проживання дві ночі в готелі Ramada Lviv з сніданками. Виїзд з Києва ввечері в п’ятницю, 21 серпня, повернення – пізно ввечері у понеділок, 24 серпня.
У програму включена оглядова екскурсія по Львову, а під час зворотного шляху в столицю – по Луцьку, у тому числі в замок Любарта. Під час самого туру за додаткову плату можна з’їздити на екскурсію по замках Львівщини “Золота Підкова”.
Кам’янець-Подільський
Куди поїхати на День незалежності
Можна ще встигнути забронювати поїздку в Кам’янець-Подільський. Одна з туркомпаній пропонує тур “Королівський Кам’янець”. Автобус в тур виїжджає з Києва ввечері в п’ятницю, 21 серпня. Повернення з Кам’янця-Подільського після обіду в понеділок 24 серпня.
Тур включає відвідини Кам’янець-Подільської фортеці, Чернівців, села Кривче, Хотинської фортеці. Тур коштує 2,4 тис. грн з людини, включає проживання дві ночі в місцевому готелі.
Полтавська область
Куди поїхати на День незалежності
Можна відправитися і в Полтавську область – на Сорочинський ярмарок.
Одна з туркомпаній пропонує тур “Диканька запрошує”, який обійде туристам в 1,9 тис. грн з людини. Виїзд в тур вранці в суботу, 22 серпня, повернення – пізно ввечері у понеділок, 24 серпня.
Під час подорожі туристи відвідають Мгарський монастир, сам Сорочинський ярмарок, Полтави, а також центр українського гончарства – Опішні.
Одеса
Куди поїхати на День незалежності
Тим, хто хоче на море в День незалежності, варто поспішити.
В одній з київський туркомпаній, яка пропонує тур в Затоку, пишуть, що у них залишилися тільки так звані прості номери – душ і туалет на території бази, а не в номерах.
За тур з людини з проїздом автобусом і дві ночі в Затоці просять 950 грн. Виїзд з Києва вечорів у п’ятницю, 21 серпня, повернення – ввечері у понеділок, 24 серпня.
Шацькі озера
Куди поїхати на День незалежності
Можна спробувати скупатися в озерах західної України.
Одна з київських туркомпаній пропонує тур “Відпочинок на Шацьких озерах + Волинь”. Але для цього доведеться відпроситися з роботи на один додатковий день, оскільки виїзд в тур заплановано на ранок п’ятниці, 21 серпня.
За тур вартістю від 2,2 тис. грн з людини туристам запропонують, крім купання в озері Світязь, екскурсії в луцький замок Любарта, по Шацькому національному природному парку, по Зимненському Святогірському монастирю, в місто Володимир-Волинський.
Повернення до Києва пізно ввечері у понеділок, 24 серпня.
За кордоном
Вибір закордонних турів на наступний уїк-енд дуже обмежений. Тому не виключено, що навіть тури, зазначені у статті, по приходу туриста в турагентство вже будуть продані.
Кіпр
Куди поїхати на День незалежності
Якщо потурбуватися за кілька днів для отримання електронної про-візи (оформляють за допомогою електронної пошти), то можна влаштувати собі невеликий уїк-енд на Кіпрі.
Мінімальна вартість пакету на двох складе приблизно 16,7 тис. грн. За ці гроші туристи будуть відпочивати три доби в Ларнаці у двозірковому Boronia Hotel Apts з харчуванням на базі сніданків.
Виліт в цей тур в суботу, 22 серпня, у 10-10, назад – у вівторок, 25 серпня, але рано вранці – 05-10. Тому туристи, які живуть у Києві або передмісті, встигнуть на роботу – літак прилітає в “Бориспіль” в 08-15.
Туреччина
Куди поїхати на День незалежності
Якщо є можливість відпроситися з роботи на один день, то можна полетіти на відпочинок до Туреччини.
Наприклад, якщо вилітати 22 серпня о 03:50 з “Борисполя”, то можна влаштувати собі відпочинок в курортній Аланьї в тризірковому Rosella Apart & Hotel з all inclusive.
Зворотний приліт – 25 серпня, в 14-20. У такому випадку можна встигнути до кінця дня на роботу. Вартість туру трохи більше 14,2 тис. грн за двох.
Якщо вибрати відпочинок в Стамбулі, то проблема з пізнім появою на роботу у вівторок практично вирішується.
Вилітаючи в Стамбул в суботу о 10:55, туристи повернуться в “Бориспіль” у вівторок о 09:55. За тур на три доби в відпочинком у двозірковому Sunlight Hotel зі сніданками необхідно буде віддати 22,7 тис. грн.
Італія
Куди поїхати на День незалежності
Якщо у вас є шенгенська віза, вибір для уїк-енду серйозно розширюється.
Так, двоє українців можуть провести дві ночі в Римі – в п’ятизірковому Ambasciatori Palace. Виліт 22 серпня, о 10:05. Прибуття в “Бориспіль” – 24 серпня, о 17:15.
Вартість такого уїк-енду на двох зі сніданками в готелі 28,3 тис. грн.
Греція
Куди поїхати на День незалежності
Можна підібрати тур в Грецію, наприклад, в Салоніки. Для цього доведеться відпроситися з роботи у вівторок, 25 серпня.
Виліт 22 серпня, 06:25. Приліт в аеропорт “Бориспіль” – у вівторок, 25 серпня, в 11:35.
За 17,4 тис. грн дві людини будуть відпочивати три ночі в тризіркових Anatoli Apartments – без харчування.
Дмитро Уляницький
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас