У вересні повинні відбутися зміни до податкового кодексу,- голова ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У вересні повинні відбутися зміни до податкового кодексу,- голова ДФС

Казна та Політика
1348
Вже у вересні повинні відбутися зміни до податкового кодексу. Про це повідомив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.
“Нам дуже потрібні реальні системні зміни – простий зрозумілий закон, просте зрозуміле адміністрування”,- налогосив він.
Також, голова ДФС очікує, що “реальні” результати від впровадження електронної системи адміністрування ПДВ відбудуться вже на початку жовтня. Наразі, система електронного адміністрування працює шість тижнів.
“Останні 10 днів вона працює з тими змінами, які відбулися з додатковим законодавством. Що нам дуже важливо? Нам важливо дійсно до кінця року , але реально ми цього очікуємо в жовтні та листопаді цього року, вичистимо повністю весь незрозумілий податковий кредит, якій існував в системі”, – додав Роман Насіров.
На додачу, голова ДФС сказав, що завдяки змінам бізнес уникне безліч перевірок, і не буде більше потребувати в зустрічних та позапланових перевірках.
“Я важаю, що для великого бізнесу це покращення”, – додав Насіров.
Нагадаємо, державний бюджет України недоодержував близько 2,5-3 млрд гривень щомісяця з податку на додану вартість.Так оцінив обсяги тіньової економіки голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас