Нафта може подешевшати до $ 30 за барель до грудня, - експерт з emerging markets — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта може подешевшати до $ 30 за барель до грудня, - експерт з emerging markets

Фондовий ринок
1184
Нафта північноамериканської марки WTI подешевшає на 30% до кінця року і досягне позначки в $ 30 до грудня, вважає інвестор Роберт Ллойд Джордж, правнук британського прем’єр-міністра часів Першої світової війни Девіда Ллойд Джорджа.
У ситуації, коли Іран після зняття санкцій може наростити поставки нафти на 2 млн барелів на добу (б/д) на тлі уповільнення зростання попиту в Китаї, на нафтові котирування відбувається істотний тиск, зазначив інвестор з більш ніж 24-річним досвідом роботи на ринках, що розвиваються, в якості глави інвестфонду Lloyd George Management.
“Настав інший час, і нам потрібно навчитися мислити по-іншому”, – заявив Р.Ллойд Джордж, маючи на увазі кінець циклу зростання цін на метали та енергоносії.
Крім того, він відзначив як вигідні інвестиції акції китайських інтеренет-компаній, а також фірм у сфері транспорту та туризму, які торгуються на біржі Nasdaq. Його новий фонд Bamboo почав купувати ці папери в кінці липня, після обвалу на китайському фондовому ринку.
“Ніколи ще китайські акції не були такими дешевими, – сказав інвестор. – Папери хороших компаній подешевшали на 30% і продаються разом з усяким сміттям. Можна придбати акції фірми із співвідношенням капіталізації до прибутку близько 10х, причому її прибуток зростає на 50% на рік”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас