Яценюк доручив наймати безробітних і переселенців для оформлення субсидій населенню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк доручив наймати безробітних і переселенців для оформлення субсидій населенню

Казна та Політика
324
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству соціальної політики і Фонду зайнятості залучати безробітних і тимчасових переселенців для роботи в органах соцзахисту, які не справляються з потоком заяв від громадян на надання субсидій.
“Було віддано доручення Міністерству соціальної політики разом з Фондом зайнятості знайти ресурс, тим більше що він є, найняти людей, які зараз без роботи. Дуже багато тимчасово переміщених осіб, щоб залучити їх до оформлення субсидій”, – сказав прем’єр на засіданні Кабміну в середу.
Присутні на засіданні глави Черкаської та Чернігівської облдержадміністрацій Юрій Ткаченко і Валерій Кулич поінформували, що управління соціального захисту в їх областях не справляються з потоком заяв від громадян на надання субсидій.
Кулич зазначив, що в поточному році в Чернігівській області вже надано субсидії 83 тис. заявників і ще більшу кількість заяв необхідно буде обробити в найближчі кілька місяців. У той же час, за його словами, співробітники органів соціального захисту через велике навантаження і маленьку зарплату починають звільнятися.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас