"Артемсіль" скаржиться на мільйонну заборгованість облавтодорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Артемсіль" скаржиться на мільйонну заборгованість облавтодорів

Фондовий ринок
492
Сума загальної заборгованості підприємств ВАТДАК” Автомобільні дороги України” перед ДП “Артемсіль” становить 29,476 мільйона гривень.
Про це йдеться у повідомленні ДП “Артемсіль”.
“Ця заборгованість суттєвим чином впливає на виконання підприємством “Артемсіль” зобов’язань перед своїми працівниками, постачальниками комплектуючих матеріалів, що необхідні для планової роботи та сплати всіх необхідних податків та зборів”, – зазначили у прес-службі.
Крім того, у прес-службі зазначили, що до найбільш великих боржників, серед яких дочірні підприємства – Одеський Житомирський, Київський, Львівський, Тернопільський, Вінницький та Харьківський облавтодори, ДП “Артемсіль” надіслало претензії, з вимогою сплатити заборгованість, яка перевищує 19 млн грн.
Також, у зв’язку з неналежним виконання підприємствами ВАТДАК” Автомобільні дороги України” договірних зобов’язань їм нарахована пеня на загальну суму більше ніж 2,5 млн грн.
ДП “Артемсіль” змушене вирішувати питання стягнення заборгованості з підприємств Облавтодору в претензійно-позовному порядку, з додатковим нарахуванням штрафних санкцій.
Лише у разі сплати всієї наявної заборгованості з боку Облавтодорів ДП “Артемсіль” буде розглянуте питання щодо подальшої співпраці у 2015 році.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас