Суд відмовився стягнути з Іллічівського порту 12 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовився стягнути з Іллічівського порту 12 млрд грн

Казна та Політика
572
Господарський суд відмовив приватному підприємству у задоволенні позову про стягнення з ДП “Іллічівський морський торговельний порт” державних коштів у розмірі понад 12 млрд грн.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.
“Встановлено, компанія “Контейнерний термінал Іллічівськ” вимагала стягнути зазначені кошти від державного підприємства, Міністерства інфраструктури України та головного управління Державної казначейської служби України як компенсацію за розірвання договору про спільну діяльність. Вступивши в судовий процес на захист інтересів держави, прокуратура міста Києва довела неправомірність і безпідставність позовних вимог приватної компанії”, – йдеться в повідомленні.
В результаті, Господарський суд в повному обсязі відмовив компанії “Контейнерний термінал Іллічівськ” у задоволенні позову про стягнення 12 млрд грн з Іллічівського порту.
Нагадаємо, проект розпорядження Кабінету міністрів України “Про затвердження фінансового плану державного підприємства “Іллічівський морський торговельний порт” був схвалений на засіданні урядового комітету з питань розвитку інфраструктури та екологічної політики.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас