«Укрзалізниця» запустила VIP-вагони для бізнесменів з конференц-залом і кабінетом (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» запустила VIP-вагони для бізнесменів з конференц-залом і кабінетом (фото)

Казна та Політика
1507
«Укрзалізниця» обладнала вагони поїздів, що прямують в напрямку з Дніпропетровська до Києва шикарними VIP-вагонами, в яких крім спальні, ванної та кухні є ще конференц-зал і особистий кабінет.
У прес-службі повідомили, що особисті вагони розраховані на бізнесменів, а поїздка в них обійдеться пасажирові приблизно в 8000 грн в один кінець.
«Вагон-салон можна замовити на бажану дату і напрямок, часових обмежень для VIP-поїздки немає – все за бажанням клієнта. До послуг клієнтів: дві спальні, кабінет зі спальним місцем, конференц-зал, де можна проводити ділові зустрічі, а також кухня і туалетна кімната з душовою кабінкою», – розповіли в Придніпровська залізниця.
Інтер’єри VIP-вагонів вражають розкішшю обстановки і виконані в стилі, що нагадує рококо. У колірній гамі переважають теплі відтінки золота і благородних порід деревини, а важкі портьєри завершують ансамбль. Чи є в конференц-залі Wi-Fi, не уточнюється, проте в Придніпровська залізниця обіцяють «сучасну теле-, аудіо- і відео-техніку», щоб клієнти могли проводити в поїзді не тільки галасливі вечірки та романтичні вечори, а й ділові зустрічі з партнерами.
Точна вартість поїздки в елітному вагоні розраховується для кожного клієнта окремо залежно від дати, часу поїздки та напрямки.
За окрему плату бізнесменові можуть приготувати сніданок – для цього у вагонах є обслуговуючий персонал. Втім, вартість можна розрахувати за такою формулою: ціну аналогічної поїздки у вагоні СВ помножити на 11 і додати 1000. Якщо квиток з Дніпропетровська до Києва у вагоні СВ коштує 630 грн, то поїздка в елітному вагоні – 7930 грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас