Директор столичного банку виявився шахраєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директор столичного банку виявився шахраєм

Фондовий ринок
3082
Служба безпеки України підозрює колишнього керівника київського банку у махінаціях з цінними паперами на 70 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.
“Співробітники Головного управління СБУ в Києві та Київській області завершили документування злочинної діяльності колишнього керівника одного зі столичних банків”, – сказано в повідомленні.
Правоохоронці встановили, що протягом декількох місяців “ділок”, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснював махінації з цінними паперами банку, чим завдав йому збитків на суму понад 70 млн гривень.
Зокрема, на період введеної Національним банком України в цій фінансовій установі тимчасової адміністрації підозрюваний продав облігації внутрішньодержавної позики, що належать банку, за вартістю, заниженою в декілька десятків разів.
Досудовим слідством зібрано достатню доказову базу, необхідну для залучення колишнього банкіра до кримінальної відповідальності.
Йому заочно пред’явлено повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу.
Підозрюваного оголошено в загальнодержавний розшук.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас