Найбільші біржі криптовалют відмовляються від роботи в Нью-Йорку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільші біржі криптовалют відмовляються від роботи в Нью-Йорку

Фінтех і Картки
774
Kraken і Bitfinex, дві найбільші біржі Bitcoin за обсягами інвестицій і торгів, повідомили, що не будуть подавати документи на отримання ліцензії для роботи в Нью-Йорку.
Раніше Департамент штату Нью-Йорк з Фінансових Сервісів випустив нормативну базу для регулювання компаній, що працюють з Bitcoin та іншими криптовалютами. Всі компанії, які вже працюють з криптовалютами, повинні були подати заяву на ліцензію до 8 серпня.
Заявка на BitLicense коштує $ 5000 без витрат на підготовку документів. Ліцензію для роботи з Bitcoin повинні отримати всі нью-йоркські організації, які займаються обробкою транзакцій у віртуальних грошах.
Біржі з високою капіталізацією, наприклад Gemini, itBit і Bitstamp вже подали документи на BitLicense. Більш дрібні фірми, наприклад, процесингова компанія GoCoin і сервіс обміну altcoin – Poloniex, повідомили, що більше не будуть надавати послуги в Нью-Йорку.
У біржі Kraken з Сан-Франциско давно виникли труднощі з регулюючими органами США. На початку 2014р. компанія почала поступово покидати внутрішній ринок і обмежила всі послуги в доларах для жителів США.
“Незважаючи на те, що нью-йоркська ліцензія пропонує власникам значну законодавчу підтримку, її вартість не окупається можливостями компанії на місцевому ринку. Тому у нас немає іншого виходу, окрім як вивести біржу на інші ринки», прокоментував представник Kraken”.
Гонконгська біржа Bitfinex не коментувала своє ставлення до ліцензії.
Обидві біржі вказали, що продовжать відслідковувати ситуацію. У разі зміни законодавства компанії готові розглянути повторний вихід на ринок.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас