Почалися виплати вкладникам банку Бахматюка "Фінансова ініціатива" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почалися виплати вкладникам банку Бахматюка "Фінансова ініціатива"

Кредит&Депозит
1960
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 7 серпня розпочав виплату компенсацій вкладникам неплатоспроможного банку “Фінансова ініціатива”.
Про це йдеться в повідомленні Фонду.
“Починаються виплати коштів вкладникам за договорами, термін дії яких завершився до 24 червня 2015 року включно, а також за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки)”, – наголошується в повідомленні.
Виплати будуть здійснюватися через відділення Укрсиббанку, Кредобанку і ОТП Банку.
Вкладники Вінницької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей можуть звертатися за виплатами в відділення Кредобанку.
У відділеннях ОТП Банку кошти в межах гарантованої суми можуть отримати вкладники Житомирської, Запорізької, Львівської областей та Києва.
Укрсиббанк буде проводити виплати вкладникам Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Херсонської, Одеської, Хмельницької, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Полтавської, Волинської та Івано-Франківської областей.
Як повідомлялося раніше, 24 червня Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в банк “Фінансова ініціатива”. Кінцевим бенефіціаром даного банку є бізнесмен Олег Бахматюк.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас