Кличко презентував інтерактивну карту ремонтних робіт у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко презентував інтерактивну карту ремонтних робіт у Києві

Казна та Політика
627
Мер Києва Віталій Кличко презентував інтерактивну карту ремонтних робіт у столице. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кличка.
“З сьогоднішнього дня працює карта ремонтних робіт в столиці, де кожен киянин може побачити адреси, перелік робіт, які виконуються і терміни виконання. Люди звертаються з проблемами, які потрібно вирішити, ми обробляємо цю інформацію і складаємо список об’єктів для подальшого ремонту. На сьогодні в місті тривають ремонтні роботи на 2000 об’єктах. Зокрема, облаштовуємо 200 спортивних і дитячих майданчиків у всіх районах Києва”, – зазначив Кличко.
Карта відображає всі об’єкти столиці, де проводять ремонтні роботи за міською та районною програмами: електрощитові та електромережі, ліфти, покрівлі, сходові клітки, фасади, асфальтування дворів, ігрові та спортивні майданчики.
Мер зазначив, що, незважаючи на складну фінансову ситуацію, місто знайшло можливість вперше за багато років профінансувати масштабні ремонтні роботи в житлових будинках і дворах. З міського бюджету цього року на це виділили близько 200 млн грн.
Кличко продемонстрував, як працює інтерактивна карта, і зазначив, що кожен киянин, який вважає, що в його будинку мають відбутися ремонтні роботи, може звернутися в громадську приймальню мера або за номером 1551.
“Ми вже формуємо карту першочергових робіт на 2016 рік на основі звернень киян”, – підкреслив Кличко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас