Американський банк тягне гроші з фонду Джона Полсона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський банк тягне гроші з фонду Джона Полсона

Фондовий ринок
478
Банк з управління активами “Merrill Lynch” тягне руку до грошей інвесторів з фонду Джона Полсона, який є керуючим фонду хеджування.
“Merrill” ліквідує кошти клієнтів з “Paulson & Company’s Advantage”. зА словами джерела, знайомого з даною ситуацією, погашення складе $ 81 млн. У еквіваленті це приблизно 4%, якщо врахувати, що капітал фонду становить близько $ 2 млрд. Також відомо, що “Merrill Lynch” запропонував клієнтам перевести їх викуплені кошти в більш успішний фонд “M&A”. Про погашення вперше стало відомо з публікації в “The New York Times”.
Як повідомив представник банку спеціально для “Business Insider”, в рамках своєї лояльності до клієнтів вони надають детальний аналіз всіх коштів на платформі в обов’язковому порядку і підтримують діалог з керівниками фонду з питань змін або управління фондом.
Згідно слів ще одного експерта, близько знайомого з ситуацією, рішення викупити позиції спричинило хвилювання з приводу неліквідних інвестицій. Також він повідомив, що фонд Полсона “Recovery Participation” також був поставлений на “підвищену перевірку”. Фірма погодилася провести деякі зміни щодо неліквідних інвестицій після того, як банк висловив стурбованість щодо матеріальної частини питання.
Business Insider
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас