Порошенко запевнив американців у подальшій деолігархізації в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко запевнив американців у подальшій деолігархізації в Україні

Казна та Політика
787
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з делегацією Конгресу США на чолі з лідером демократичної меншості в Палаті представників Конгресу США Ненсі Пелосі заявив про активну позицію влади щодо подальшої деолігархізації та подолання корупції в Україні, передає прес-служба Глави держави.
“Президент відзначив активну позицію української влади щодо подальшої деолігархізації та подолання корупції, у тому числі шляхом більш активного залучення американських фахівців для боротьби з відмиванням “брудних грошей”, – йдеться в повідомленні.
Також Президент обговорив питання більш тісної взаємодії між США і Україною в питаннях кібербезпеки, у військовій і військово-технічній сфері та підтримці реформ в Україні, зокрема в енергетичному секторі
Зазначено, що особливу увагу приділили залученню і захисту американських інвестицій в Україну та участі американських компаній у приватизації в нашій країні.
Глава делегації Конгресу США Ненсі Пелосі висловила слова солідарності американського народу з Україною і запевнила Президента у подальшій підтримці Сполученими Штатами Америки Української держави в її боротьбі за незалежність і територіальну цілісність.
“Члени американської делегації схвалили мирні ініціативи Президента України та зусилля, спрямовані на деескалацію ситуації на Донбасі, встановлення миру і вирішення гуманітарних проблем”, – додали в прес-службі Президента.
У складі делегації Конгресу США на зустрічі також були присутні члени Палати представників Конгресу США Вінді Паркер, Марк Візе, Ганна Ешу, Роза ДеЛауро, Седрік Річмонд, Челлі Пінгрі, Девід Чічілліне, Брюс Донахью. З української сторони у зустрічі взяли участь Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас