Інвестиційна компанія Черновецького інвестувала $ 1 млн в ізраїльську медіаплатформу для дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиційна компанія Черновецького інвестувала $ 1 млн в ізраїльську медіаплатформу для дітей

Фондовий ринок
342
Інвестиційна компанія екс-мера Києва Леоніда Черновецького Chernovetskyi Investment Group інвестувала $ 1 млн в ізраїльську медіаплатформу для дітей KIDO’Z, говориться в прес-релізі компанії.
“Українська інвестиційна компанія CIG (Chernovetskyi Investment Group) в цьому раунді інвестувала в проект (KIDO’Z – ред.) $ 1млн”, – йдеться в повідомленні.
KIDO’Z являє собою ігрову та медіа-платформу для дітей, яка перетворює звичайний смартфон або планшет в цілком дитячий мобільний пристрій.
“Залучені в цьому раунді кошти ми витратимо на удосконалення технології проекту, зміцнення його позицій на ринку для досягнення лідерства в нашому сегменті на світовому просторі. Ми раді тому, що за допомогою CIG наш проект стане повною мірою доступним для російськомовного простору і українських користувачів в зокрема”, – наводиться в повідомленні вислів засновника і CEO KIDO’Z Гая Хавкіна.
Раніше Chernovetskyi Investment Group інвестувала в українські стартапи Eda.ua, Doc.ua і Zakaz.ua.
Chernovetskyi Investment Group – персональний проект Леоніда Черновецького, володіє інвестиційним потенціалом, розмір якого перевищує $ 750 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас