Кабмін затвердив фінплан "Борисполя" з прибутком 167 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив фінплан "Борисполя" з прибутком 167 мільйонів

Казна та Політика
295
Кабінет міністрів на засіданні затвердив фінплан аеропорту “Бориспіль” на 2015 рік з прибутком 167 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.
“У фінансовому плані “Борисполя” на 2015 рік закладено збільшення фонду заробітної плати на 15%”, – зазначив керівник аеропорту Євген Дихне.
“Найважливіше на сьогодні для пасажирів – це вартість квитка. Більша частина витрат авіакомпаній (що, відповідно, впливає на вартість квитка) – витрати на авіапальне”, – зазначив він.
За його словами, згідно з підписаним фінпланом, “Бориспіль” планує реконструкцію системи подачі авіапального на перон, що зніме питання залежності авіакомпаній від монополії одного постачальника, в результаті чого ринок повинен відрегулювати вартість пального у бік зменшення.
“Незважаючи на високе кредитне навантаження, аеропорт прогнозує вийти на не менш ніж 167 млн гривень чистого прибутку за підсумками року, що гарантує його стабільну роботу. Всі підстави для цього є”, – сказав Дихне.
Він також зазначив, що автомобілі Sky Taxi аеропорт має намір передати новій поліції та транспортній інспекції. “Це наш внесок у побудову нового правопорядку в державі”, – підсумував керівник аеропорту.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас