НКЦПФР змінила керівництво Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР змінила керівництво Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку

Фондовий ринок
318
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на засіданні 28 липня призначила виконуючим обов’язки директора Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку Ігоря Добрована замість Юрія Бойка, який був директором протягом останніх 5 років.
Про це йдеться в повідомленні АРІФРУ.
“У АРІФРУ відбулися кадрові зміни. Юрій Бойко, колишній директор установи, був звільнений з посади, а Ігор Доброван – призначений в.о. директора”, – наголошується в повідомленні.
Разом з Юрієм Бойко Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку покинули перший заступник директора Ганна Радченко і заступник директора Володимир Чуб. Ігор Доброван раніше більше 10 років працював у “Сегодня Мультимедіа”, а до цього – в аудиторській фірмі “Київська аудиторська група”, він також був економічним радником в компанії “Укрнафта”.
АРІФРУ – державна установа, яка є уповноваженою особою з розкриття інформації емітентів цінних паперів в інформаційній базі даних НКЦПФР. У 2003 році АРІФРУ створило Єдину інформаційну базу даних про емітентів цінних паперів – інтернет-портал www.smida.gov.ua.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас